Acupunctuur Deventer

Over mijn praktijk - Acupunctuur Deventer

Welkom op de website van Mieke Meesen Acupunctuur, praktijk voor Vijf Elementen Acupunctuur in Deventer.

In mijn praktijk behandel ik volwassenen en kinderen met uiteenlopende klachten met Vijf Elementen Acupunctuur. Vijf Elementen Acupunctuur kenmerkt zich door een holistische benadering van de mens en zijn gezondheid. Dat wil zeggen dat er gekeken wordt naar de persoon als geheel, lichaam en geest zijn niet los van elkaar te zien. Elke behandeling is maatwerk en wordt afgestemd op de specifieke behoeften van de te behandelen persoon op dat moment.

Vijf Elementen Acupunctuur focust op het diagnosticeren en behandelen van de onderliggende oorzaak van de klacht. De klacht kan worden gezien als een alarmsignaal dat aangeeft dat er op een dieper niveau een energetische disbalans is ontstaan. Door deze disbalans te behandelen, het probleem zogezegd bij de wortel aan te pakken, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam en geest geactiveerd. Hierdoor verbetert het welzijn en kunnen symptomen en klachten verdwijnen.

Acupunctuur is voor vele soorten aandoeningen een effectieve behandelvorm. Kijk voor meer informatie op de pagina Bij welke klachten?

mieke-meesen

Praktijkinformatie

Voor meer informatie over acupunctuur of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier. Tijdens de behandelingen en buiten openingstijden ben ik niet in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden. Wanneer u de voicemail inspreekt bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Openingstijden:

Maandag, dinsdag en donderdag van
9.00 tot 15.00 uur.

Adresgegevens

De praktijk is gevestigd:
+ Bernard van Dierenhof 17,
7425HN te Deventer
+ Pastoorsdijk 5,
7433DK te Schalkhaar
Tel. 06 – 204 11 927

Praktijkgegevens

Licentienummer RBNG 509876R
Lid van NVTCG Zhong 0309680101016
ABG code 90-047732
ABG code praktijk 90-56308

Kvk 55692052

branche-logos-praktijk-mieke-meesen-zw

 

 

 

Nieuwsbrief

This is a nice and simple email newsletter widget. Yuppers.