Acupunctuur Deventer

Tarieven - Acupunctuur Deventer


Intake
60-90 minuten

€ 75,-

  • De intake duurt 60-90 minuten en kost 75 euro. De intake is een uitgebreid vraaggesprek. In de meeste gevallen vindt er nog geen behandeling met acupunctuur plaats.

Vervolgbehandeling
45-60 minuten

€ 55,-

  • Een vervolgbehandeling duurt 45-60 minuten en kost 55 euro.De behandeling start met een kort gesprek waarna behandeling met acupunctuur volgt.

Kinderconsult
30-45 minuten

€ 45,-

  • Een consult voor kinderen van 8-15 jaar duurt 30 tot 45 minuten en kost 45 euro.

 

 

Betalingen

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW. Elk consult dient aansluitend contant te worden afgerekend. Let op: er is op dit moment geen pin-apparaat voorhanden.

Afspraken annuleren

Een afspraak kan tot 24 uur voor het geplande tijdstip kosteloos geannuleerd worden. Daarna wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Vergoedingen

De meeste zorgverzekeringen vergoeden de kosten van een acupunctuurbehandeling geheel of gedeeltelijk. Acupunctuur valt als alternatieve geneeswijze binnen de aanvullende verzekering. Het eigen risico is hier dus niet van toepassing. Een verwijzing van de huisarts is in de meeste gevallen niet nodig. Ik ben aangesloten bij Zhong, de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Zhong heeft met veel verzekeraars afspraken gemaakt over vergoedingen. Een actueel overzicht van vergoedende verzekeraars kunt u vinden op www.zhong.nl of op de zorgverzekeringwijzer. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw eigen verzekering.

Nieuwsbrief

This is a nice and simple email newsletter widget. Yuppers.